Recenze zákazníků

Přidáno: 03.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nakupuji v obchodě pravidelně, plusem je jednoznačně dodání do druhého dne, příznivé ceny a profesionální přístup.

 

 

Přidáno: 20.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace s obchodem

 

Přidáno: 26.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Bezvadný

 

Přidáno: 22.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Milá, ochotná paní. Zboží super kvalitní

 

 

Přidáno: 18.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlost, vstřícnost, velká ochota

 

 

Přidáno: 18.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Objednala jsem si výrobky již po několikáté. Komunikace a rychlost dodání jsou perfektní a oceňuji stále se rozšiřující nabídku. Určitě muzu obchod doporučit

Pro:

Ceny
Rychlost

 

Přidáno: 07.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná a rychlá komunikace

 

Přidáno: 04.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v naprostém pořádku. Rychlé a spolehlivé dodání zboží. S kvalitou výrobků jsem velmi spokojená. Mohu jen doporučit.

 

 

Přidáno: 02.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod jsem si vybrala, protože nabízejí zboží, které jinde v ČR nenajdu a ceny me mile překvapily. Rychle mi odpověděli na dotazy a doporučili co je pro me nejlepší, určitě objednam znovu!

Pro:

Rychlost
Ochota poradit
Kvalitní zboží
Široký výběr

 

Přidáno: 02.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé zpracování objednávky, zboží mi odeslali ještě v den objednání. Bylo velmi hezky zabaleno. S paní se příjemně komunikovalo, za mě super!

 

 

Přidáno: 09.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle odpovědi, přehlednost e-shopu, rychle zaslání

 
Odkazy

 

Facebook

https://www.facebook.com/Bylinyemu

 

 

Heureka recenze

Budeme velice ráci, pokud napíšete recenzi na náš obchod na heurece, aby i ostatní věděli, jak jste s naším e-shopem spokojeni . Také nás Vaše názory posunou vpřed! Děkujeme